Tilbageknap

Royal Blå X-Mas

766,00 kr.

Royal X-MAS Blå, også kendt som Blågran, er en unik juleøl, der skiller sig ud fra de tungere julebryg. Med en alkoholprocent på 5,6%, med den tilbyder en fyldig karakter uden at blive for dominerende. Dette gør den til en ideel kandidat som fadøl, hvor dens smag virkelig træder i karakter.

Den mørke farve og den karakteristiske varme duft af ristet karamel i Royal X-MAS Blågran passer perfekt til den festlige juletid. Øllen har en behagelig bitterhed og et strejf af engelsk lakrids, der giver den en unik smagsoplevelse. Brugen af en smule farvemalt bidrager ikke kun til farven, men også til øllens fyldige karakter og komplementerer humlens toner.

    ↑ Antal fadølsfustager.

Kulsyre inkluderer

Kulsyre er en integreret del af vores prispakke.

Vi er bevidste om, at der er mange aspekter at overveje, når man planlægger en fest og især en julefrokost, og derfor har vi valgt at inkludere kulsyren i vores priser for at forenkle processen for vores kunder så meget som muligt.

Royal Blå X-MAS når Julen står for døren

Når du serverer Royal X MAS, også kendt som Blågran, fra fad, anbefaler vi, at du gør det med nissehue på. Denne juleøl er virkelig noget særligt og formår at fremhæve alle de bedste smagsnoter ved julefrokosten.

Royal Blå X MAS er den perfekte ledsager til julens røgede og fyldige retter. Den fyldige karakter og komplekse smag af øllen er en ideel kontrast til den traditionelle julemad, som ofte har en rig og krydret karakter. Den lette sødme og de ristede noter i øllen komplementerer perfekt de klassiske juleretter som flæskesteg, andesteg, medisterpølse og rødkål.

Julefrokoster er en tid til hygge, samvær og festlig stemning, og Royal Blå X MAS bidrager til at gøre denne oplevelse endnu mere mindeværdig. Den delikate balance mellem bitterhed og sødme i øllen passer perfekt til de mange smagsoplevelser, man finder ved en traditionel julefrokost.

Hvis du ønsker at udforske flere varianter af juleøl for at tilfredsstille forskellige smagsløg, er vores udvalg af fadøl bredt og varieret. Vi er her for at give vejledning, sikre levering, opsætning og nem returtagning, så du kan fokusere på at nyde din fest og det gode selskab. Uanset hvilke festlige begivenheder du planlægger, hjælper vi dig med at finde de øl, der passer bedst til lejligheden og sikre, at din juleøloplevelse bliver en succes. Så slå dig løs, og lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan nyde en skøn juletid med fantastisk øl. Hvis du er til juleøl kan du også helt sikkert lide Royal Classic fadøl