lej slush ice maskine, fadølsanlæg Herning

Slush ice maskine, fadølsanlæg til leje til fester i Herning

Festudlejning til din fest i Herning. Vi Udlejer fadølsanlæg, slush ice maskiner og maeget mere.

Festudlejning Herning

Er du i færd med at planlægge din næste fest? Så er du kommet til det rette sted, for vi tilbyder slush ice maskiner til leje, fadølsanlæg, drinks dispensere og meget mere. På denne side har vi lavet en oversigt over, hvad vi har at tilbyde fester. Vi leverer gerne til Herning og omegn, og hvis du bestiller for 4000 kr, tilbyder vi gratis levering, opstilling, afhentning og rengøring. Faktisk inkluderer vores priser altid rengøring, fordi vores mål er at skabe en fantastisk dag for dig og dine gæster.

slush ice maskine leje herning

Lej slush ice maskine Herning

slush ice maskine leje herning<br />

Slush ice maskine udlejning Herning

Lej af slush ice maskine fra 499 kr.

Slush ice maskine leje – Slush ice er altid en favorit blandt børnene. Børn elsker at blande deres egen slush ice ved slush ice maskinen og eksperimentere med så mange farver som muligt. Slush ice kan også være en lækker drink med alkohol, som slush ice shots eller drinks som Strawberry Daiquiri. Der er utallige muligheder for at lave fantastiske varianter i slush ice maskinen. Fantasien er næsten den eneste grænse, når det kommer til at lege med smagene.

Hvis du er interesseret i at lej slush ice maskine til din fest, så klik på knappen nedenfor, og du er et skridt tættere på at skabe en fantastisk fest med slush ice.

Lej fadølsanlæg til din fest i Herning

Lej af fadølsanlæg fra 399 kr.

Fadølsanlæg til leje – Er til jer, der ønsker at give jeres gæster en ekstraordinær oplevelse, for et fadølsanlæg samler folk. Uanset om du skal planlægge et bryllup, en rund fødselsdag, en reception eller en firmafest, vil vores fadølsanlæg være et hit. Vi tilbyder anlæg med helt op til tre haner, hvilket giver dig mulighed for at servere forskellige øl og skabe den helt rigtige stemning. Vi kan endda hjælpe dig med at finde specialøl, som f.eks. julefadøl.

Når du lejer et fadølsanlæg hos os, leverer vi gerne i hele Herning Kommune, og vi går ikke, før det er sat op og klar til, at I kan nyde den lækre fadøl.

fadølsanlæg til leje herning
ComWiz DkComWiz Dk
08:50 04 Nov 23
Kan kun anbefale at ringe til Cliff. God hjælp med rådgivning, levering og afhentning af slushice samt alt tilbehør. Med ro i maven kunne vi holde den fedeste fest. Vi vender helt sikkert tilbage 🙂
Martin DahlgaardMartin Dahlgaard
12:55 13 Sep 23
Vi lejede en slushice maskine, alt var som det skulle være. Maskinen var pæn og ren da vi afhentede den. Alle aftaler var overholdt. VIl 100% bruge MidtVest Festudlejning til vores næste fest
Sanni Møller SimonsenSanni Møller Simonsen
10:06 23 Aug 23
Tak for god service.Jeres drinks/saft dispenser er perfekt til at lave hurtige kolde drinks.Det er helt sikkert vi bruge jeres maskine igen og igen.
Vi hos dk rescue beredskab bruger ofte Cliff fra midt vestfestudlejning når vi har større arrangementer til forfriskning til vores mandskab. Vi har altid oplevet en meget serviceminded og professionel service og kan kun anbefale. Og Vi giver derfor fem stjerner
Mikael ChristensenMikael Christensen
13:58 25 Jul 23
Fantastisk service og til en fornuftig pris. Jeg var i tvivl om hvor meget saft jeg skulle have.men det hjalp Cliff med.Jeg vil til enhver tid vælgeMidtVest Festudlejning
Ida NørgaardIda Nørgaard
19:10 19 Jul 23
Super service! Alt var rent, nemt, forklaret super godt og vi havde en god fest med lækkert slushice 👏🏼
js_loader

Vi har meget mere end slush ice og fadølsanlæg

Festudlejning til alle typer af begivenheder i Herning. Udlejning af slush ice maskiner og fadølsanlæg udgør en betydelig del af vores forretning, men vi har også lej af drinks dispensere til dem, der ønsker en nem måde at servere drinks på. Vi tilbyder drikkevareskølere til dem, der ikke ønsker varme drikkevarer. Desuden kan vi håndtere alt, fra borde og stole til festtelte op til 1000 kvadratmeter eller arrangementer med op til 800 spisende gæster med bar. Vi har alt, hvad du skal bruge, herunder dansegulv, for at give dig en komplet løsning til din fest i Herning. Uanset om du har brug for et fadølsanlæg til leje eller ønsker slush ice maskine leje Herning, kan vi hjælpe dig, vi ønsker at være din foretrukne festudlejning i Herning.