lej slush ice maskine, fadølsanlæg lej slush ice maskine, fadølsanlæg Skjern

Slush ice maskine, fadølsanlæg til leje til fester i Skjern

Festudlejning til din fest i Skjern. Vi Udlejer fadølsanlæg, slush ice maskiner, drinks dispenser og maeget mere.

Festudlejning Skjern

Er du i færd med at planlægge din næste fest som Rund fødselsdag, Konfirmation, Bryllup, eller noget helt andet.  Vi tilbyder leje af slush ice maskiner, fadølsanlæg, drinks dispensere og meget mere. På denne side har vi lavet en oversigft over, hvad vi har at tilbyde fester. Vi leverer gerne til Skjern og omegn, og hvis du bestiller for 4000 kr, tilbyder vi gratis levering, opstilling, afhentning og rengøring. Faktisk inkluderer vores priser altid rengøring, fordi vores mål er at skabe en fantastisk dag for dig og dine gæster.

slush ice maskine leje Skjern

Lej slush ice maskine Skjern

slush ice maskine leje skjern

Slush ice maskine udlejning Skjern

Lej af slush ice maskine fra 499 kr.

Lej en slush ice maskine til din fest – Slush ice er altid en populær favorit, især blandt børnene. Børn elsker at skabe deres egen slush ice og eksperimentere med forskellige smag og farver. Slush ice kan også forvandles til  drinks som slush ice shots som Æblekage shots eller som cocktails . Der er utallige muligheder for at skabe fantastiske variationer med en lejet slush ice maskine. Fantasien er næsten den eneste grænse, når det kommer til at eksperimentere med smagene. Hvis du er i Skjern og leder efter en slush ice maskine til leje, så er du kommet til det rette sted.

Hvis du er interesseret i at lej slush ice maskine til din fest i Skjern, så klik på knappen nedenfor, og du er et skridt tættere på at skabe en fantastisk fest med slush ice.

Leje af fadølsanlæg til din fest i Skjern

Lej af fadølsanlæg fra 399 kr.

Fadølsanlæg til leje i Skjern – Er I på udkig efter en unik måde at glæde jeres gæster på? Så Lej et fadølsanlæg. Fadølsanlæg har en magisk evne til at samle folk og skabe en uforglemmelig atmosfære. Uanset om du planlægger et bryllup, en rund fødselsdag, en reception eller en firmafest, vil vores fadølsanlæg være med til at skabe de perfekte rammer for festen. Vi tilbyder fadølsanlæg med op til tre haner, hvilket giver dig mulighed for at servere forskellige slags fadøl og skabe den helt rette stemning. Vi kan også hjælpe dig med at finde specielle øl, såsom julefadøl.

Når du lejer et fadølsanlæg hos os, sørger vi for levering i hele Skjern og omegn. Vi forlader først stedet, når anlægget er opstillet og klar til at levere den lækre fadøl til dine gæster. Lej fadølsanlæg når du vil når du vil give festen et ekstra løft.

fadølsanlæg til leje Skjern
ComWiz DkComWiz Dk
08:50 04 Nov 23
Kan kun anbefale at ringe til Cliff. God hjælp med rådgivning, levering og afhentning af slushice samt alt tilbehør. Med ro i maven kunne vi holde den fedeste fest. Vi vender helt sikkert tilbage 🙂
Martin DahlgaardMartin Dahlgaard
12:55 13 Sep 23
Vi lejede en slushice maskine, alt var som det skulle være. Maskinen var pæn og ren da vi afhentede den. Alle aftaler var overholdt. VIl 100% bruge MidtVest Festudlejning til vores næste fest
Sanni Møller SimonsenSanni Møller Simonsen
10:06 23 Aug 23
Tak for god service.Jeres drinks/saft dispenser er perfekt til at lave hurtige kolde drinks.Det er helt sikkert vi bruge jeres maskine igen og igen.
Vi hos dk rescue beredskab bruger ofte Cliff fra midt vestfestudlejning når vi har større arrangementer til forfriskning til vores mandskab. Vi har altid oplevet en meget serviceminded og professionel service og kan kun anbefale. Og Vi giver derfor fem stjerner
Mikael ChristensenMikael Christensen
13:58 25 Jul 23
Fantastisk service og til en fornuftig pris. Jeg var i tvivl om hvor meget saft jeg skulle have.men det hjalp Cliff med.Jeg vil til enhver tid vælgeMidtVest Festudlejning
Ida NørgaardIda Nørgaard
19:10 19 Jul 23
Super service! Alt var rent, nemt, forklaret super godt og vi havde en god fest med lækkert slushice 👏🏼
js_loader

Vi har meget mere end slush ice maskiner og fadølsanlæg til leje

Festudlejning til alle typer af begivenheder i Skjern. Udlejning af slush ice maskiner og fadølsanlæg udgør en betydelig del af vores forretning, men vi har også udlejning drikkevarekøler  til dem, der ønsker en nem måde at holde drikkevarer kolde på. Vi tilbyder lej af drinks dispenser som er en nem måde at servere drinks på. Desuden kan vi hjælpe med alt, fra borde og stole til festtelte op til 1000 kvadratmeter eller arrangementer med op til 800 spisende gæster med bar og vi også dansegulv. Vi kan være din total leverandører til din fest i Skjern. Uanset om du har brug for et fadølsanlæg til leje eller ønsker slush ice maskine leje i Skjern, kan vi hjælpe dig, vi ønsker at være din foretrukne festudlejning i Skjern og omegn.