Frozen Gin hass opskrift
Gin Hass er nok ikke en ukendt bekendtskab for dig, ligesom mange andre klassikere. Men har du nogensinde prøvet den som en Frozen Gin Hass? Det er en helt unik oplevelse, der vil give dine gæster et minde for livet fra netop dit arrangement. I en verden, hvor det handler om at skille sig ud, kan de frosne drinks virkelig gøre en forskel.
Frozen Gin Hass bringer en smagspalette af lime, mango og gin ind i spillet. Det er som en symfoni af smagsnuancer, der rammer dine smagsløg som et friskt pust. Forestil dig at servere denne forfriskende skønhed til julefrokosten som en unik vintercocktail, dens kølige farvetone skaber en visuel præstation. Men samtidig kan denne drink være god til byfesten, sommerfesten eller endda bare hyggestunden i haven derhjemme.
Frozen Gin Hass opskrift
Slush ice maskine leje til private og professionel alt fra havefesten til festivalder.
Gin Hass Frozen
Opskriften er til slush ice maskine og giver 21 drinks
- 1 liter. Lemon koncentrat
- 1 liter Gin
- 50 cl Mango sirup
- 3,5 liter. Vand
- 21 Sugerør
Sådan mixer du dine drinks
Først tager du dit lemon koncentrat og vand og hælder det i slush ice maskinen. Derefter tilføjer du dit mango sirup og venter i 1,5 – 2 timer, indtil væsken er frossen til slush ice. Først på dette tidspunkt tilføjer du dit gin. Så er den klar til servering.

Omkostningerne ved en Frozen Gin Hass er : 15,60 kr.
- 1 liter. Lemon koncentrat = 65 kr.
- 1 liter Gin = 172 kr.
- 50 cl Mango sirup 53 kr.
- 3,5 liter. Vand 2,80 kr.
- 21 Sugerør = 34,86 kr.
I alt 15,60 kr. pr. 30 cl glas og 327,66 kr. for 21 drinks