Ønsker du en mindre drinks dispenser så Klik her

Drinks dispenser 4 beholder stor model

Lej en drinks dispenser til dit næste arrangement, og gør det nemt for dine gæster at nyde fantastiske drinks. Vores dispenser holder drikkevarerne kølige ved 5 grader. Normalt kan professionel drinksservice med bartendere koste mange penge, men med vores drinks dispenser har du mulighed for at lave hele 80 liter af dine 4 yndlingsdrinks på én gang, så dine gæster selv kan tage, hvad de ønsker.

Hvis du planlægger et større event, er vores drinks dispenser også velegnet til at hjælpe dit barpersonale med hurtigt at opskænke og blande drinks til mange hundrede personer. Vores store drinks dispenser kan faktisk producere imponerende 300 drinks i timen. Så uanset om du står over for en intim sammenkomst eller et stort arrangement, kan enhver nu lave lækre drinks. Vi står klar til at assistere med drinksopskrifter og rådgivning for at gøre din begivenhed ekstraordinær

Skilte til tappehaner hos os har du mulighed for at skræddersy dine tappehaner til enhver lejlighed. Vi leverer skilte til alle drinks fra vores omfattende samling af drinksopskrifter, men gå gerne et skridt videre og skabe skilte, der er helt unikke til netop dit arrangement. Tillad os at bidrage til en ekstraordinær atmosfære til din fest ved at designe skilte, der skiller sig ud. Du kan finde vores drinksopskrifter til dispenser her

↑ Husk at vælge hvor mange maskiner du ønsker at leje 

Plug and Play
Det er virkelig nemt at komme i gang – vores udstyr er Plug’n’Play, hvilket betyder, at det er enkelt at opsætte og kræver ikke avanceret teknisk viden.
Vi tilbyder også GRATIS slutrengøring
Vi tilbyder også GRATIS slutrengøring. Du behøver ikke bekymre dig om det, vi tager os af at få alt gjort rent igen. Alt, du skal gøre, er at returnere udstyret efter brug.
Efter blot 1-2 timer
Efter blot 1 timer er du klar til at servere kold drinks.
Døgnservice
Døgnservice, hvis der skulle opstå problemer. Vi er kun et telefonopkald væk og står klar til at hjælpe.