Ønsker du en større drinks dispenser så Klik her

Drinks dispenser 2 beholder lille model

Lej en drinks dispenser til dit næste arrangement og gør det nemt for dine gæster at nyde fantastiske drinks. Vores dispenser holder drikkevarerne kølige ved 5 grader. Normalt er professionel drinksservice dyrt med bartendere, men med vores drinks dispenser har du mulighed for at servere to af dine yndlingsdrinks på én gang med en kapacitet på 24 liter, så dine gæster selv kan tage, hvad de ønsker.

Et større event. Vi har også drikkevarer løsninger til større event. Vores drinks dispenser hjælper dit barpersonale med hurtigt at servere og blande drinks til en stor mængde gæster. Tidligere har drinks til større arrangementer været forbundet med høje omkostninger til bartendere, men nu kan alle lave flotte drinks. Vi er også klar til at assistere med drinksopskrifter og rådgivning.

Udskiftelige skilte på tappehanerne. Hos os kan du nemt tilpasse dine tappehaner til enhver begivenhed. Vi tilbyder skilte til alle drinks i vores omfattende drinksdatabase, men vi går gerne et skridt videre for at skabe noget unikt til dit event. Lad os hjælpe dig med at designe skilte, der giver din begivenhed en ekstraordinær stemning. Se vores drinksopskrifter her

↑ Husk at vælge hvor mange maskiner du ønsker at leje 

Plug and Play
At komme i gang er en leg med vores Plug’n’Play. Opsætningen er enkel, og du behøver ikke avanceret teknisk viden for at bruge det. Vi gør det let for dig!
Vi tilbyder også GRATIS slutrengøring
Vi tilbyder også GRATIS slutrengøring. Du behøver ikke bekymre dig om det, vi tager os af at få alt gjort rent igen. Alt, du skal gøre, er at returnere udstyret efter brug.
Efter blot 1-2 timer
Efter blot 1 timer er du klar til at servere iskold drinks.
Døgnservice
Døgnservice, hvis der skulle opstå problemer. Vi er kun et telefonopkald væk og står klar til at hjælpe.